Kost & ernæring - Indpakning tema

Det vigtigt, at du behandler dine madvarer korrekt. Ellers risikerer du en ringere ernæringsværdi og i værste tilfælde bakterieinfektioner. Vær pmærksom på, hvordan du indpakker dine madvarer. Du kan faktisk undgå 'usunde' stoffer ved at bruge den rigtige emballage! I denne sektion finder du gode råd om, hvordan du får det bedste ud af dine madvarer.

Sundhedsguiden.dk - Kost & ernæring - Indpakning | madvarer, emballage, usunde, stoffer, ernæringsværdi, bakterieinfektioner Det vigtigt, at du behandler dine madvarer korrekt. Ellers risikerer du en ringere ernæringsværdi og i værste tilfælde bakterieinfektioner. Vær pmærksom på, hvordan du indpakker dine madvarer. Du kan faktisk undgå 'usunde' stoffer ved at bruge den rigtige emballage! I denne sektion finder du gode råd om, hvordan du får det bedste ud af dine madvarer.

Artikler

artikel

Salmonella-infektioner (Salmonella-gastroenteritis)

Der findes flere tusinde typer af salmonellabakterier, hvoraf langt de fles...

Redaktionen 24/07/2007