Kosttilskud og statscensur Artikel


V. læge, akupunktør og spirituel psykoterapeut Kurt Lindekilde (
www.lindekilde.dk )

D. 1. aug. i 2005 indføres der statscensur i en udstrækning, vi naive danske samfundsborgere nok troede definitivt var forsvundet med enevældens afskaffelse i 1849. En ny "Vejledning om kosttilskud" vil dels kunne fjerne op til 75 % af de nuværende kosttilskud fra hylderne, og dels vil vejledningen - som snarere er en vildledning end en vejledning - direkte forbyde at informere om virkningen af kosttilskud. Ikke engang når der foreligger en klokkeklar dokumentation for virkningen, må vi få det at vide.

Måske tænker Fødevarestyrelsen - som "Vildledningen om kosttilskud" sorterer under, - at da vi alligevel snart vil se flere af de såkaldte "funktionelle fødevarer", kan vi lige så godt afskaffe kosttilskud allerførst. For skal vi endelig absolut have et par ekstra vitaminer og mineraler, er det langt bedre, at fødevareindustrien selv har drysset lidt i efter eget forgodtbefindende. Det vi kalder funktionelle fødevarer. Så vi rigtig for alvor kan miste overblikket over, hvad det er vi spiser, alt imens vi indtager en masse junk food, som nu er blevet særlig sund bare fordi etiketten kan prale af, at indholdet er beriget med et par enkelte vitaminer.
I stedet for at overlade det til den enkelte samfundsborger med gode gedigne kosttilskud selv at gøre en reel og billig indsats for forebyggelse og for folkesundheden.

Er hele det politiske establisment havnet i lommen på medicinalbranchen, den absolut eneste part som entydigt vil profitere af ovennævnte "Vildledning om Kosttilskud!!" Ja, for hvor bliver politikerne af i denne sag?

Jo, de snakker og snakker om prioriteringer inden for medicinsk og kirurgisk indsats, når vi er blevet syge!! De har KUN fokus på dyre teknologiske løsninger og vil helst glemme naturlige løsninger som kosttilskud??

Hele denne proces hen imod statscensur og formynderi tager sit udgangspunkt i en totalt naturstridig virkelighedsopfattelse.
Som om den menneskelige krop kun skulle være en maskine eller et stativ, som transporterer hjernen rundt. Og virker "stativet" ikke, ja så har vi mange teknologiske muligheder for at reparere på "stativkroppen". Men vi fravælger selvfølgelig det enkle og naturlige. Man er vel et højteknologisk informationssamfund!

Det siver slet ikke ind, at der kunne være en naturforbundethed i kroppen, hvor selvhelbredelse og forebyggelse i langt højere grad var mulig, hvis vor underlødige, industrialiserede og kraftigt bearbejdede fødevarer kunne suppleres op med nødvendige kosttilskud efter eget valg. Politikere fatter ikke, at jo mere naturforbundet en krop er, desto lettere "mærkes" kroppen. Når kroppen mærkes, kan samfundsborgeren bedre finde ind til sin egen visdom og indre autoritet. Og herigennem bedre tage selvstændig stilling til, hvordan og hvorhen vort samfund skal udvikle sig. For politikere kan da ikke være interesserede i ubevidste borgere, som de kan manipulere rundt med. Eller kan de? Læs mere på www.valget-er-dit.dk og www.MayDay-info.dk .


Denne artikel er offentliggjort den 21. februar 2005