Krystalhealing kategori

Krystalhealing er en særlig gren af healing, hvor krystaller og sten anvendes som redskaber, der kan stimulere den fysiske krop, den cellulære hukommelse, karaktertræk, tanker og følelser hos modtageren.

Krystalhealing er healing med sten og krystaller som redskaber til hjælp i selve healingsforløbet.

Teknikken benyttes af behandlerne til at afhjælpe både fysiske og psykiske problemer, samt at indgå i en åndelig proces.

Behandlingen foregår ved hjælp af krystaller, som placeres på eller i nærheden af personen, som er under behandling. Formålet er at udnytte energierne fra krystallerne til at afhjælpe de problemer patienten måtte have.

Hvad kan behandles med krystalhealing?

Krystaller og ædelsten menes at indeholde forskellige helbredende egenskaber. Ved at placere forskellige krystaller og sten på modtagerens krop, er det muligt at stimulere, harmonisere og opbygge harmoni og balance i de forskellige chakra og i det æteriske lag.

Krystralhealere påpeger, at de også kan behandle enkelte problem område f.eks. smerter ved tilføring af ny energi. Krystalhealing siges at have bedst effekt på folk, der har en stærk tro på denne form for healing.

Hvordan foregår en behandling med krystalhealing?

En konsultation hos en krystalhealer starter ofte med en snak og indføling på klienten. Derefter vil behandlingen blive udført ved hjælp af udvælgelse og brug af forskellige sten og krystaller. Formålet er at bruge energien fra krystallerne til at heale og hjælpe den enkelte klient.

En krystalhealer benytter sig ofte af flere forskellige teknikker og rutiner. De fleste krystalhealere har deres egen personlige tilgang, og der vil være stor forskel på de individuelle behandlere. En behandling kan bl.a. indeholde:

  • Håndspålæggelse
  • Placering af krystaller på kroppen
  • Samtale og rådgivning via krystal-læsning
  • Meditation
  • Indblik i og forståelse omkring guider og den åndelige verden
  • Aura/chakra

En af de mest almindelige krystalhealingsmetoder er at sætte krystallerne på de dele af kroppen, der er berørte. Disse kan være de syv chakraer, eller kun en bestemt del af kroppen. Terapeuten bruger sten der passer til klientens kropstype, og som er nødvendige for at aktivere eller "låse op" for de forskellige chakraer.

Selve healingen foregår ved at klienten lægges ned med et tæppe over. Der lægges et layout af sten/krystaller på og omkring klienten. Der kan heales med hænderne, ved hjælp af tankens kraft og ved hjælp af stenene/krystallernes energier. Healingen rundes af med en snak om forløbet.

En healing er forskellig fra gang til gang og fra person til person. Krystalhealing skal anses som en slags hjælp til selvhjælp.