Kylling med lun kartoffelsalat Artikel


Kylling med lun kartoffelsalat FOTO Weight Watchers

Opskriften giver 4 portioner
pr. portion: 10

Ingredienser

  • 1 kg små kartofler
  • 500 g kyllingefilet
  • 4 spsk. hoi sin sauce
  • 100 g rucolasalat
  • 1 spsk. persille, hakket
  • 2 tsk. citronsaft
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. lys balsamico eddike
Rens kartoflerne og kog dem i letsaltet vand. Steg kyllingen i en 175 grader varm ovn i 15 minutter eller grill den. Pensl kyllingen regelmæssigt i hoi sin saucen, mens den steger. Hæld vandet fra, når kartoflerne er møre, lad dem køle af i nogle minutter, bland derefter med rucolasalat, persille, citron, olie og eddike. Smag til med salt og peber. Servér kyllingen med den lune kartoffelsalat.


Kylling med lun kartoffelsalat FOTO Weight Watchers

Opskriften giver 4 portioner
pr. portion: 10

Ingredienser

  • 1 kg små kartofler
  • 500 g kyllingefilet
  • 4 spsk. hoi sin sauce
  • 100 g rucolasalat
  • 1 spsk. persille, hakket
  • 2 tsk. citronsaft
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. lys balsamico eddike
Rens kartoflerne og kog dem i letsaltet vand. Steg kyllingen i en 175 grader varm ovn i 15 minutter eller grill den. Pensl kyllingen regelmæssigt i hoi sin saucen, mens den steger. Hæld vandet fra, når kartoflerne er møre, lad dem køle af i nogle minutter, bland derefter med rucolasalat, persille, citron, olie og eddike. Smag til med salt og peber. Servér kyllingen med den lune kartoffelsalat.