Lomi Lomi massage kategori

Ved Lomi Lomi massage kombinerer behandleren massage med dans, musik og healing. Behandleren fører livsenergien rundt i kroppen for at skabe større harmoni.

Lomi Lomi er en hawaiiansk/polynesisk massage form, hvor krop og sjæl opfattes som én enhed. Lomi Lomi betyder "at bryde op i mindre dele".

Lomi Lomi massage er et led i en urgammel healingsterapi, som tidligere blev udøvet af kahunaerne. Tidligere blev behandlingsformen anvendt til f.eks. at forberede kroppen til justeringer såsom at rygsøjlen falder på plads af sig selv.

Teorien bag Lomi Lomi går ud på, at kroppen husker, hvad den har oplevet og derfor kan ubehagelige oplevelser, negative holdninger, begrænsninger, osv. sætte sig som spændinger og myoser. Det fysiske aspekt af massagen sigter imod at blødgøre muskelspændinger, opløse infiltrationer, skabe "flow" i kroppens kredsløb, stimulere nervesystemet og forøge kroppens velvære gennem afslapning.

Lomi Lomi massage er en fysisk og spirituel oplevelse, og indgår i en åndelig proces. I den hawaiianske filosofi anses fysiske symptomer som værende en genpart af psykiske problemer.

Hvad kan behandles med Lomi Lomi massage?

Udover at være en afspændende massage kan Lomi Lomi anvendes til behandling af følgende:

  • muskelinfiltrationer
  • spændingshovedpine
  • stress
  • træthed
  • svingende humør

Hvordan foregår en behandling med Lomi Lomi massage?

En Lomi Lomi massør arbejder med berøring og velvære. Der bliver masseret med armene, hvilket giver behandleren den størst mulige berøringsflade.

De lette og strygende bevægelser kombineres med mere dybe/intensive teknikker. Der arbejdes typisk over hele kroppen, dog med rygsøjlen som et centralt udgangspunkt.

Under hele massageforløbet vil der foregå healing via mana eller universel livskraft.