Lækker hverdagsopskrift fra Weight Watchers
pr. portion: 12
Ingredienser
500 g kyllingefilet
4 tsk flydende margarine
4 dl creme fraiche, max 9%
4 spsk mango chutney
1-3 tsk karry
1 spsk hakket hvidløg
2 peberfrugter i tern, gerne forskellige farver
1 løg, hakket
2 dl fuldkornsris
1 spsk koncentreret grøntsagsfond/bouillon
4 dl vand
4 tsk flydende margarine
4 dl creme fraiche, max 9%
4 spsk mango chutney
1-3 tsk karry
1 spsk hakket hvidløg
2 peberfrugter i tern, gerne forskellige farver
1 løg, hakket
2 dl fuldkornsris
1 spsk koncentreret grøntsagsfond/bouillon
4 dl vand
Brun kyllingen i 2 tsk margarine. Krydr med salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad. Bland creme fraiche, mango chutney, karry og hvidløg og fordel det over kyllingen. Steg midt i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min, eller til kyllingen er gennemstegt. Varm resten af margarinen op i en tykbundet gryde. Svits peberfrugt, løg, karry og ris et par minutter. Tilsæt vand og grøntsagsfond. Kog op, rør rundt, og lad det simre under låg til riset er færdigt. Servér kylling og ris med en grøn salat.