Mangokylling og grøntsagsris tema


Lækker hverdagsopskrift fra Weight Watchers

Opskriften giver 4 portioner
pr. portion: 12

Ingredienser

500 g kyllingefilet
4 tsk flydende margarine
4 dl creme fraiche, max 9%
4 spsk mango chutney
1-3 tsk karry
1 spsk hakket hvidløg
2 peberfrugter i tern, gerne forskellige farver
1 løg, hakket
2 dl fuldkornsris
1 spsk koncentreret grøntsagsfond/bouillon
4 dl vand
Brun kyllingen i 2 tsk margarine. Krydr med salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad. Bland creme fraiche, mango chutney, karry og hvidløg og fordel det over kyllingen. Steg midt i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min, eller til kyllingen er gennemstegt. Varm resten af margarinen op i en tykbundet gryde. Svits peberfrugt, løg, karry og ris et par minutter. Tilsæt vand og grøntsagsfond. Kog op, rør rundt, og lad det simre under låg til riset er færdigt. Servér kylling og ris med en grøn salat.


Lækker hverdagsopskrift fra Weight Watchers

Opskriften giver 4 portioner
pr. portion: 12

Ingredienser

500 g kyllingefilet
4 tsk flydende margarine
4 dl creme fraiche, max 9%
4 spsk mango chutney
1-3 tsk karry
1 spsk hakket hvidløg
2 peberfrugter i tern, gerne forskellige farver
1 løg, hakket
2 dl fuldkornsris
1 spsk koncentreret grøntsagsfond/bouillon
4 dl vand
Brun kyllingen i 2 tsk margarine. Krydr med salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad. Bland creme fraiche, mango chutney, karry og hvidløg og fordel det over kyllingen. Steg midt i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min, eller til kyllingen er gennemstegt. Varm resten af margarinen op i en tykbundet gryde. Svits peberfrugt, løg, karry og ris et par minutter. Tilsæt vand og grøntsagsfond. Kog op, rør rundt, og lad det simre under låg til riset er færdigt. Servér kylling og ris med en grøn salat.

Artikler

kategori

Almene graviditetsproblemer

Under en graviditet ændrer kroppen sig. De fysiske og hormonelle forandring...

Redaktionen 01/02/2009
kategori

Overvægt og vægttab

Mindst hver 10. dansker lider af overvægt, og både voksne og børn er ramt. ...

Redaktionen 15/10/2019