Pandekager med hindbærcreme er fra bogen
’Spis dig sund med frugt’ af De Danske Vægtkonsulenter
Pandekagedej
-
2 æg
-
1 1⁄4 dl kærnemælk
-
45 g mel
-
reven, økologisk citronskal
-
1⁄2 tsk stødt kardemomme
-
lidt vanillekorn
-
flydende sødemiddel
-
1 tsk DDV plante 70 til stegning
Hindbærcreme
100 g friske hindbær (eller optøede fra frost)
63 g DDV yoghurt
15 g hindbærmarmelade (kan udelades)
63 g DDV yoghurt
15 g hindbærmarmelade (kan udelades)
Pisk alle ingredienserne til pandekagedejen sammen og lad den hvile i en halv time. Steg herefter tynde pandekager på en non-stick pande i fedtstoffet.
Mos hindbærrene let med en gaffel og bland dem sammen med yoghurt og marmelade. Kom cremen ind i pandekagerne og rul dem sammen.
Pynt med hele hindbær.
Mos hindbærrene let med en gaffel og bland dem sammen med yoghurt og marmelade. Kom cremen ind i pandekagerne og rul dem sammen.
Pynt med hele hindbær.