Pandekager med hindbærcreme Artikel


Pandekager med hindbærcreme er fra bogen
’Spis dig sund med frugt’ af De Danske Vægtkonsulenter

Spis pandekagerne som en skøn dessert efter en frokost med grønsager - for eksempel en god tomatsuppe eller en salat. Herlig hverdagsdessert, som også ungerne vil elske.

Pandekagedej

  • 2 æg
  • 1 1⁄4 dl kærnemælk
  • 45 g mel
  • reven, økologisk citronskal
  • 1⁄2 tsk stødt kardemomme
  • lidt vanillekorn
  • flydende sødemiddel
  • 1 tsk DDV plante 70 til stegning

Hindbærcreme

100 g friske hindbær (eller optøede fra frost)
63 g DDV yoghurt
15 g hindbærmarmelade (kan udelades)
Pisk alle ingredienserne til pandekagedejen sammen og lad den hvile i en halv time. Steg herefter tynde pandekager på en non-stick pande i fedtstoffet.

Mos hindbærrene let med en gaffel og bland dem sammen med yoghurt og marmelade. Kom cremen ind i pandekagerne og rul dem sammen.

Pynt med hele hindbær.


Pandekager med hindbærcreme er fra bogen
’Spis dig sund med frugt’ af De Danske Vægtkonsulenter

Spis pandekagerne som en skøn dessert efter en frokost med grønsager - for eksempel en god tomatsuppe eller en salat. Herlig hverdagsdessert, som også ungerne vil elske.

Pandekagedej

  • 2 æg
  • 1 1⁄4 dl kærnemælk
  • 45 g mel
  • reven, økologisk citronskal
  • 1⁄2 tsk stødt kardemomme
  • lidt vanillekorn
  • flydende sødemiddel
  • 1 tsk DDV plante 70 til stegning

Hindbærcreme

100 g friske hindbær (eller optøede fra frost)
63 g DDV yoghurt
15 g hindbærmarmelade (kan udelades)
Pisk alle ingredienserne til pandekagedejen sammen og lad den hvile i en halv time. Steg herefter tynde pandekager på en non-stick pande i fedtstoffet.

Mos hindbærrene let med en gaffel og bland dem sammen med yoghurt og marmelade. Kom cremen ind i pandekagerne og rul dem sammen.

Pynt med hele hindbær.