Re5 Regeneration kategori

Re5 Regeneration er et nyt koncept til behandling af slidgigt, der er med til at fremme kroppens naturlige helingsproces, som styrker gendannelse af væv og forbedrer leddets funktionalitet.

Re5 Regeneration er et danskproduceret behandlingskonceptet udviklet af Professor, dr.scient. Steen Dissing fra Institut for Cellulær og Molekylær Medicin, Det Sundhedsvidenskabelige Institut, Københavns Universitet.

Re5 Regeneration er klinisk dokumenteret og medicinsk godkendt, og man har påvist en effekt på slidgigt samt overbelastningsskader. Behandlingen er alment accepteret og anvendt som et videnskabeligt baseret supplement og alternativ til medicinsk og kirurgisk behandling

Re5 Regeneration består af 5 faser:

  • Applikation: Re5 applikator placeres over det område man ønsker at behandle
  • Induktion: pulserende strømme i spolerne inducerer elektriske impulser i vævet. Der er tale om såkaldte E-felter, som fører til…
  • Aktivering: E-felterne skaber strømme i vævet som aktiverer basale intracellulære processer. Dette medfører en øget udskillelse af signalstoffer i vævet, hvorved de basale biokemiske processer accelereres yderligere.
  • Acceleration: vævets celler er aktiveret og deres naturlige processer går i gang. Dette betyder også en udskillelse af signalstoffer til andre celler og vævet undergår en samlet
  • Regeneration: vævets struktur (morfologi) optræder nu som gendannet eller regenereret. Dette kan være mange vævstyper men kan typisk involvere blodkar/blodgennemstrømning, brusk- og bindevæv og knoglevæv.

Hvad kan behandles med Re5 Regeneration?

Re5 er godkendt til behandling af stivhed i bevægeapparatet forårsaget af slidgigt hos voksne mennesker under 65 år.

Behandlingen kan medvirke til følgende:

  • Reduceret stivhed i knæ, fingre, lænd, hofte, nakke og skuldre
  • Slidgigt
  • Belastningsskader

Denne behandling anbefales ikke til patienter med tidligere eller aktuel kræftsygdom, åbne sår i det behandlede område, pacemaker, aktiv immunsygdom og/eller graviditet.

Hvordan foregår en behandling med Re5 Regeneration?

Behandlingen udføres typisk af fysioterapeuter, kiropraktorer eller andre med et indgående kendskab til den humane fysiologi.

Derudover kan man anvende et Re5 apparatet, hvor spoler sender elektriske impulser ind i vævet og skaber et magnetisk felt. Det elektromagnetiske felt aktiverer og udnytter kroppens naturlige helingsprocesser til at regenerere og genopbygge anatomiske og fysiologisk strukturer samt funktioner.

Yderligere information

Re5 har vist en positiv effekt på en række fysiologiske funktioner. Re5 er medicinsk godkendt og effekten på stivhed i leddene er bl.a. dokumenteret i et klinisk studie, gennemført på Glostrup Hospital, Reumatologisk afdeling, under ledelse af overlæge Gorm Thamsborg. Studierne er publiceret i tidsskrifterne Oral.Biosciences & Medicine vol. 2 no. 1 2005. og OsteoArthritis and Cartilage vol. 13, 2005.