Rens luften for allergener Artikel

Partikler og allergener fra pollen, kæledyr og støv hænger i luften og gør livet svært for de mange, som lider af allergi og overfølsomhed. Der findes muligheder for at rense luften for allergener med luftrensere. Et nyt produkt er Cleanaer, som er godkendt af det britiske allergiforbund (British Allergy Foundation).

Sundhedsguiden.dk - Rens luften for allergener | pollen, kæledyr, støv, luftrenserPartikler og allergener fra pollen, kæledyr og støv hænger i luften og gør livet svært for de mange, som lider af allergi og overfølsomhed. Der findes muligheder for at rense luften for allergener, med luftrensere. Et nyt produkt er Cleanaer, som er godkendt af det britiske allergiforbund ( British Allergy Foundation)

Allergipartikler kastes til jorden

Cleanaer er udviklet i England af Aerstream Technology og fungerer ved, at den udsender bittesmå dråbepartikler, ”Liquidions”, som er lette nok til at flyde gennem luften, men samtidig tilstrækkelig elektrisk ladet til at de låser sig fast til op til 99,9 % af de uønskede partikler i lokalet og trækker dem med ned på gulvet, hvor de bliver liggende, indtil rummet rengøres på normal vis f.eks. ved støvsugning.

Godkendt af British Allergy Foundation

Ifølge producenten er Cleanaer testet af uafhængige institutioner og det er vist, at den effektivt fjerner pollen, allergener fra støvmider og kæledyr, partikler fra luftforurening og støv, samt røg, lugte og bakterier fra luften. British Allergy Foundation har godkendt produktet som effektivt til at fjerne hustøvmider og katteallergener.