Spinatmuffins med æg og ost Artikel

Lækker madmuffins til madpakken eller til at tage med på skov- eller strandtur. Dette er en dobbelt portion. Gem halvdelen til næste dags frokost eller kom den i fryseren.

Lækker madmuffins til madpakken eller til at tage med på skov- eller strandtur. Dette er en dobbelt portion. Gem halvdelen til næste dags frokost eller kom den i fryseren.

Ingredienser

200 g hakket, optøet spinat
50 g finthakkede løg
50 g finthakket, rød peberfrugt
50 g fintreven gulerod
2 æg
50 g reven parmesanost (max 45+)
tomater
brød
Bland alle ingredienserne sammen til en dej og fordel dejen i silikoneforme. Bag dem i en 175° varm ovn i en halv time. Server de lune spinatmuffins med tomater og brød til. Server evt. en tomatsalat som tilbehør til retten.

Opskriften stammer fra kogebogen Spis dig sund æg, mælk og ost