Lækker madmuffins til madpakken eller til at tage med på skov- eller strandtur. Dette er en dobbelt portion. Gem halvdelen til næste dags frokost eller kom den i fryseren.
Ingredienser
200 g hakket, optøet spinat
50 g finthakkede løg
50 g finthakket, rød peberfrugt
50 g fintreven gulerod
2 æg
50 g reven parmesanost (max 45+)
tomater
brød
50 g finthakkede løg
50 g finthakket, rød peberfrugt
50 g fintreven gulerod
2 æg
50 g reven parmesanost (max 45+)
tomater
brød
Bland alle ingredienserne sammen til en dej og fordel dejen i silikoneforme. Bag dem i en 175° varm ovn i en halv time. Server de lune spinatmuffins med tomater og brød til. Server evt. en tomatsalat som tilbehør til retten.
Opskriften stammer fra kogebogen Spis dig sund æg, mælk og ost
Opskriften stammer fra kogebogen Spis dig sund æg, mælk og ost