Stress Release Systems kategori

Stress Release Systems hjælper kroppen til at genkalde sig ro og balance. Når kroppen udsættes for stress nedprioriterer den automatisk både vedligeholdelse og balance, derfor kan længerevarende stress give voldsomme ubalancer i både muskler, fordøjelse, kredsløb og hormonsystem.

Behandlinger af SRS Psykospecialister bygger på nogle grundlæggende principper omkring den fysiske, psykiske og spirituelle krop.

I SRS menes det, at alle oplevelser og medfødte egenskaber (positive såvel som negative), huskes af kroppen og hjernen. Det menes derfor, at fortrængte negative oplevelser bliver gemt i kroppen og kan føre til sygdom og smerter i kroppen.

Tanken bag SRS er, at man ved at ændre på kroppens hukommelse kan stoppe sygdomme, som er en reaktion på de problemer.

SRS behandlerens uddannelse

En uddannelse som SRS behandler tager 4 år, hvor behandleren oplæres i essenser, afstressning og afspændingsøvelser. Uddannelsen er tidligere foregået i det Holistiske Uddannelses Center under Bjarne Jessen Kinsella. Uddannelsen er i dag nedlagt.

Hvad kan behandles med SRS?

SRS psykospecialister arbejder ikke med sygdomme, dog kan en SRS behandling medvirke til at aflaste:

  • spændinger omkring hjernehinder
  • spændinger i nakke- og skuldermuskler
  • spændinger i nervesystemet

Stress kendetegnes ved højt alarmberedskab både fysisk og mentalt og nogle af symptomerne herpå kan f.eks. være:

  • søvnløshed
  • uro i kroppen
  • hukommelsen og koncentrationen svigter
  • kortere lunte

Stress Release Systems medvirker til at afspænde kroppen og modvirker dermed stress symptomer.

Hvordan foregår en behandling hos en SRS behandler?

I behandlingen benyttes flere metoder f.eks. One Brain kinesiologi, psykoanalyse, gestaltterapi, og biomedicinsk behandling.

Teorien bag essensbehandling er, at disse styrker øvrige behandlingsmetoder. Behandlingsformen bygger på at tage hensyn til forskelligheden i mennesker, og kan derfor benyttes i forskellige terapiformer.

Ved en SRS behandling arbejder behandleren med de fysiske, mentale, emotionelle, og spirituelle dele af mennesket på samme tid. Behandleren identificerer problemerne i nutid og på årsags-alderen, hvorefter behandleren laver korrektioner på årsagstidspunktet og i nutid.