Stjerneskud Artikel


Stjerneskud er fra kogebogen "Spis dig sund med fisk"
af De Danske Vægtkonsulenter

En skøn klassiker, som man aldrig går fejl af.

Ingredienser

  • 90 g rødspættefilet
  • 3 tsk rasp
  • salt & peber
  • 1 tsk plantemargarine

  • 30 g toastbrød

  • salatblade
  • 50 g dampede, grønne asparges
  • 10 g ægte mayonnaise
  • 20 g rejer
  • 10 g kaviar
  • 50 g hakkede cherrytomater

Tilbehør

grønsager
Bland rasp sammen med salt og peber og vend fisken i. Læg herefter fisken på et stykke bagepapir. Smelt fedtstoffet og fordel det over fisken. Bag fisken i en 200° varm ovn i ca 10-15 minutter, til den
er gylden.

Rist toastbrødet. Læg salatblade og asparges på brødet og anret fiskefileten ovenpå med mayonnaise, rejer, kaviar og hakkede cherrytomater.

Server flere grønsager til retten.


Stjerneskud er fra kogebogen "Spis dig sund med fisk"
af De Danske Vægtkonsulenter

En skøn klassiker, som man aldrig går fejl af.

Ingredienser

  • 90 g rødspættefilet
  • 3 tsk rasp
  • salt & peber
  • 1 tsk plantemargarine

  • 30 g toastbrød

  • salatblade
  • 50 g dampede, grønne asparges
  • 10 g ægte mayonnaise
  • 20 g rejer
  • 10 g kaviar
  • 50 g hakkede cherrytomater

Tilbehør

grønsager
Bland rasp sammen med salt og peber og vend fisken i. Læg herefter fisken på et stykke bagepapir. Smelt fedtstoffet og fordel det over fisken. Bag fisken i en 200° varm ovn i ca 10-15 minutter, til den
er gylden.

Rist toastbrødet. Læg salatblade og asparges på brødet og anret fiskefileten ovenpå med mayonnaise, rejer, kaviar og hakkede cherrytomater.

Server flere grønsager til retten.