Succesfuld behandling af diskusprolaps Artikel

Her kan du læse om behandling af diskusprolaps på Alpha Klinik. Få viden om behandling af diskusprolaps med kikkertoperation. Læs om diskusprolaps, symptomer og behandling. Find viden om behandling af diskusprolaps med endoskopi. Læs om rygproblemer, rygsmerter og behandling på privathospital.


Vi tillader os at skrive til jer, efter vi har læst jeres indslag af en 34 årig ung mor, der var komplet fortvivlet vedr. hendes diskusprolaps situation og næsten komplet manglende faglig hjælp herhjemme. Hendes historie er desværre ikke enkeltstående, og der er et hav af tilfælde herhjemme, hvor det går diskusprolaps patienter på samme måde.

Min kone har igennem 4,5 år haft store smerter i bl.a. lænden, strålesmerter i benene etc. Hun blev kastet fra den ene afdeling til den næste, uden at nogen igennem årene har villet eller kunnet stille en diagnose. Efter meget kraftig pres fra vores side blev hun endelig sendt til scanning, og der blev konstateret 2 diskusprolapser. Men Neurokirurgen på Ålborg Sygehus ville ikke opererere - "der var ikke noget at operere for", sagde lægen.

Efter yderligere flere måneder med ventetid, ventid og ventetid blev hun henvist til Skørping Privathospital, og der ville man pludslig gerne operere .Min kone var det tidspunkt så langt nede, at hun tog morfin-lignende medicin samt en del andet smertestillende alle 24 timer i døgnet. Hun er også mor til 2 små børn, og 37 år gammel.

Efter vi undersøgte, hvad de danske operationer egentlig går ud på, og vi efterhånden fandt ud af, at de fleste faktisk ikke får det bedre - og en stor del faktisk får det værre - indvilligede vi ikke i den operation. Det takker vi vor herre for idag.

Jeg, hendes mand (tysk født), gik igang med at søge på internettet i Tyskland og fandt efter mange timers læsning og søgning en klinik i München, der siden 1987 er komplet specialiseret i rygoperationer. Men ikke dem, vi kender herhjemme, hvor folk bliver skåret op, og nerver skal flyttes, og som generelt er en meget risikofyldt operation.

Nej, i Tyskland på Alpha Klinik udfører man udelukkende endoskopiske operationer (kikkertoperation), hvor man igennem et 0,7 cm lille hul opererer folk for deres prolapser, stenoser eller lign med bitte små specialinstrumenter. Man bliver kun lokalbedøvet, og hele operationen varer ca. 45 min. 2 timer efter operationen kan folk smertefrit forlade klinikken. Og dette skete også for min kone. Umiddelbart efter den endoskopiske operation var min kone smertefri. De har udført ca. 8000 operationer af den slags i München og har patienter fra 60 lande i verden, herunder sportsstjerner, og en del kendte personligheder som bl.a sultanen af Malaysia.

Deres successrate baseret på 1200 patienter er komplet helbredelse ca 93%.

Vi kontaktede Alpha Klinik, sendte hendes sidste scannings-billeder derned, og 3 dage efter havde vi en diagnose, et behandlingstilbud (rutineoperation hos dem) og en pris.

Det, som de fandt ud af på 3 dage, har man herhjemme ikke engang kunnet finde ud af på 4,5 år.

Hun blev opereret 14 dage efter.

Min kone blev bagefter sendt hjem til hendes egen fysioterapeut med en, for hende, helt individuel plan for hendes muskelopbygning, der naturligvis var helt slidt ned pga den lange passivitet, der herhjemme har stået på.

Min kone har siden sit opholdt (i alt 4 dage) i München aldrig rørt en pille mere og lever i dag et fuldtstændig normalt liv.

Vi har også kontaktet Lægens Bord, da vi mener, at denne mulighed bør alle dansker have, hvis de kommer ud for at få denne ryglidelse. Hvis I har lyst kan I besøge hjemmesiden:

www.alphaklinik.de Der kan I også se animationer af selve operationsteknikken.

Det skal afslutningsvis pointeres, at dette ikke på nogen måde er hokus pokus, men udelukkende et hospital der er så langt fremme med deres operationsmetode, at det er rent rutine for dem. Deres motto er: Hvor de andre giver op, begynder vores udfordring.

Mange tak fordi vi fik lov at skrive til jer, og vi ønsker alle med diskusprolaps en god bedring og at der her håb forude for jer.

Med venlig hilsen
B&D

Denne livshistorie er oprettet på Sundhedsguiden d. 23.05.06