Syvstjerneterapi kategori

Syvstjernen beskrives som en universel antenne for et bedre helbred. Syvstjernen dirigerer energier fra himmellegemerne gennem takkerne som forenes ved center symbolet. Syvstjernen kan dermed fungere som et helende værktøj.

Syvstjernen er et ældgammelt symbol, som kan spores tilbage til Kaldæerne ca. 2.000 år f.Kr.

Syvstjernen er udformet med 7 takker og 7 planetsymboler. De 7 spidser med symboler har hver deres frekvens, og fra hver spids udgår en energistrøm med virkning overfor forskellige problemer, og evt. også ved skadelige jordstråler.

Syvstjernen findes i forskellige udformninger, som smykke, i lommeformat og i forskellige større modeller. Materialet er enten plast eller metal. Syvstjernen virker som en antenne, der modtager frekvenser fra universet og harmoniserer og fordeler disse i behandling af fysiske og psykiske ubalancer.

Som en antenne modtager Syvstjernen himmellegemernes naturlige strøm af energi og harmoniserer og fordeler den til mennesket. Syvstjernens strømninger og virkninger kan direkte påvises, idet de kan mærkes af de fleste mennesker med en hånd omkring takkerne.

Brug af syvstjernen kan medføre kortvarigt ubehag i lettere grad. Dette er imidlertid tegn på at krop og sind gennemgår en stadig normalisering.

Hvad kan behandles med syvstjerneterapi?

Behandlere der anvender syvstjernen udtrykker at behandling bl.a. virker mod følgende lidelser:

  • muskelsmerter
  • myoser
  • rygproblemer
  • søvnproblemer
  • hovedpine/migræne
  • astma og bronkitis
  • allergi
  • gigtsmerter
  • hjerteproblemer
  • menstruationsbesvær

Der gøres dog opmærksom på, at man ved mistanke om sygdom altid søger lægehjælp.

Hvordan foregår en behandling med syvstjerneterapi?

En behandling med syvstjerneterapi kan foretages af en syvstjerneterapeut, men kan ligeledes udføres i eget hjem, ved køb af et syvstjernesmykke.

Ved smerter, spændinger o.lign. placeres stjernen med fladen mod stedet, som skal behandles, så længe smerten eller symptomet er til stede. Skulle smerten ikke være forsvundet efter nogle få minutter, kan stjernens spidser bruges ifølge vedlagte skema, som følger med stjernen.

Man vælger det tegn på stjernen, der passer til den form for smerte som skal behandles, f.eks. vælges Mars til en spændt muskel eller Saturn til et led der smerter. Syvstjernen holdes med spidsen fra det valgte tegn mod det sted, smerten er lokaliseret i ca. 1-15 cm afstand i nogle minutter, hvorefter stjernen flyttes, stadigt pegende mod smartestedet, evt. i cirklende bevægelser mens den føres langsomt væk fra kroppen.

Derefter afbalanceres med fladen mod stedet i et par minutter, hvorefter stjernen på ny føres væk fra kroppen i skovlende bevægelser, stadigt pegende med fladen mod stedet.