TouchPro Stolmassage kategori

Ved TouchPro Massage udøver man trykpunkt massage igennem tøj, på hovedet, nakken, ryggen, hænderne og hofterne, og påvirker derved hele kroppen. Behandlingen får de blokerede energier til at strømme frit og kroppen genvinder derved sin balance.

TouchPro Massage er, ligesom akupunktur, en form af den oprindelige kinesiske akupressur. Kroppens meridianer (energibaner) må ikke forveksles med nervebaner eller kanaler, da de er uhåndgribelige. Når energien strømmer frit gennem meridianerne, er kroppen sund og i balance. Igennem stress og dårlige arbejdsstillinger opstår der blokader, som kan føre til fysiske problemer som stivhed og muskelsmerter.

I USA bliver TouchPro massage givet i massagesaloner, supermarkeder, kontorer, fitnesscentre, frisører, skønhedssaloner og messer. I Europa er TouchPro massage mest anvendt af virksomheder og institutter.

TouchPro massørens uddannelse

Uddannelsen til officiel TouchPro massør, kræver en forudgående uddannelse som sportsmassør, eller en anden massageuddannelse på det samme niveau.

Uddannelsen sker gennem kurser, i form af workshops, der foregår i Holland og enkelte andre europæiske lande. Der findes en intensiv workshop på to og en halv dag, som gennemgår massage teknikkerne. Bagefter gennemgås praktiske færdigheder på et én-dags-kursus. Dette slutter med en eksamen. Kun hvis denne bestås, kan kursisten kalde sig licensholder ved TouchPro Europe Institute of Chair Massage.

Ved at give licenser vil man overvåge teknikkens kvalitet. Licensholdere får adgang til en database sammen med andre licensholdere.

Hvad kan behandles med TouchPro Stol massage?

Denne form for massage kan medvirke til følgende:

  • Stressforløsning
  • Forøget blodcirkulation
  • Beroligende virkning
  • Forøget fleksibilitet i muskulaturen
  • Forebyggelse af hovedpine fremkaldt af spændinger
  • Regulering af blodtryk
  • Forøget immunforsvar
  • Ny energi

Hvordan foregår en behandling med TouchPro Stol massage?

TouchPro®-stolmassage udføres uden på tøjet ved hjælp af tryk på skuldre, nakke, ryg, hofter, arme, hænder og hoved. Klienten modtager massagen siddende på en specialdesignet stol, som stolmassøren selv medbringer. Der anvendes ingen olie.

Massagen varer ca. 10-20 minutter og består af blide tryk på musklerne. Klienten har forinden fået at vide, hvordan massagen vil forløbe, og kan til enhver tid være med til at bestemme styrken af trykket.