Sådan bevarer og beskytter du dit fyldige hår nyhed

Denne artikel indeholder annoncørbetalt indhold

Næsten alle ønsker et stort og fyldigt hår så det altid ligner, at man lige er kommet fra frisøren. Desværre er hår meget sårbart og kræver meget pleje, hvis det skal bevare sin volumen og ikke skal se slidt ud.

Det er vigtigt at vælge de rigtige hårprodukter, hvis man gerne vil passe på sit hår. Der er rigtig mange produkter på markedet, som lyder gode, men i realiteten gør mere skade end gavn. Heldigvis findes der også gode og effektive produkter, der kan styrke dit hår samt dets vækst.

Det danske mærke Scandinavian Biolabs producerer produkter, der indeholder de vitaminer og næringsstoffer, der giver håret de bedste betingelser for at vokse. Scandinavian Biolabs’s Hair Growth Routine indeholder en Shampoo, Balsam og hårvækstserum, der tilsammen giver dig de perfekte muligheder for at holde dit hår vedlige.

Læs også: Derfor taber nogle kvinder håret

Rutinen er delt op i tre dele, hvor hvert enkelt trin bidrager til en sundere og bedre hårvækst. Alle produkterne tilføres direkte på hovedet, og man undgår derfor at accelerere og fremme hårvækst andre steder på kroppen. Her vil vi gennemgå de tre produkter der indgår i sættet:

Hair Strength Shampoo

Shampooen Hair Strength Shampoo er en del af det første trin i rutinen. Det er en shampoo, der både kan forebygge samt bekæmpe tyndt og slidt hår. Shampooen er baseret på den unikke formular Bio-Pilixin, som bl.a. Indeholder de aktive stoffer Capilia Longa & Prodew 500, der begge har videnskabeligt grundlag for øget hårvækst. De aktiver stoffer stimulerer hårvæksten og hårsækkenes udviklingen.

Shampooen renser håret og tilfører nye naturlige næringsstoffer, mens håret stadig bibeholder de naturlige olier, og er derfor en ideel shampoo, hvis du vil have stærkt og fyldigt hår!

Hair Recovery Conditioner

Balsammen Hair Recovery Conditioner er andet trin Scandinavian Biolabs tretrins hårrutine. Det er oplagt at benytte balsammen efter shampooen fra samme serie. Ligesom shampooen indeholder balsammen også en række aktive ingredienser, der giver håret de bedst mulige betingelser for at vokse sig stærkt. Den giver håret et beskyttende lag, der holder unaturlige og skadelige organismer ude af håret. Den giver med andre ord hårets naturlige olier frihed til at styrke håret.

Hair Growth Serum

Selvom hårserum ikke er lige så udbredt som shampoo og balsam, er det en af de mest effektive produkter for en sund hårvækst. Scandinavian Biolabs’ Hair Growth Serum er fyldt med aktive ingredienser der sætter gang i hårvæksten. Ligesom de andre produkter fra Scandinavian Biolabs, indeholder hårserummet den nærende Bio-Pilixin formular. Serummet er stærk alene, men man vil få de bedste resultater, hvis man supplerer med shampooen og balsamen og følger den anbefalede rutine.

Du kan købe Scandinavian BiolabsHair Growth Routine på deres hjemmeside, hvor du også kan læse mere om produkternes ingredienser.