De 7 bedste naturlige og medicinske alternativer til Minoxidil nyhed

Medicinsk anmeldt af Dr. Ahmad Chaudhry M.B.B.S.

Alternativer til minoxidil - Lær alle mulighederne for et sundt, fyldigt hår uden bivirkninger at kende.

Der var engang, hvor tyndt hår, mønsterskaldethed og vigende hårgrænser var uundgåelige kendsgerninger i livet. En stor procentdel af voksne mænd og kvinder havde dem. Den bedste løsning var at bære hat eller få en paryk. Eller blot acceptere dit "modne" look og komme videre med livet.

Det hele ændrede sig i 1988, da FDA godkendte Rogaine, det første kommercielt tilgængelige hårvækstprodukt indeholdende minoxidil. Hvis vi kaldte Rogaine din fars hårvækstbehandling, ville vi ikke være helt galt på den.

Minoxidil har uden tvivl hjulpet mange mænd og kvinder med at få det yngre udseende hovedhår, de drømte om. Alligevel fortæller kolde hårde statistikker os, at hele 40% af brugerne ikke får nogen forbedring overhovedet. Af de 6 ud af 10, der ser en ændring med minoxidil, oplever mange mindre end optimale resultater.

Hvis du drejer dit hoved fra side til side og skeler ind i spejlet, kan det afsløre noget nyt hår. Men ikke noget at prale af over for vennerne. Og slet ikke nok til at fjerne det tvivlende blik, din ægtefælle bliver ved med at give dig.

Se det imponerende alternativ til minoxidil, der giver sikre resultater for mænd og kvinder verden over.

Minoxidils lange liste over bivirkninger

Problemet med minoxidil er ikke dets manglende evne til at hjælpe ALLE dets brugere. Den virkelige vanskelighed er med bivirkninger, der spænder fra irriterende til bekymrende til direkte livsændrende.

Nogle mennesker har registreret hævelse af munden, besvimelse, uforklarlig vægtøgning, erektil dysfunktion, depression, angst og nedsat libido.

Selvom disse bivirkninger er alvorlige, kan de betragtes som relativt sjældne. Meget mere almindelige er kløe, rødme og irritation i det behandlede område og uønsket hårvækst andre steder på kroppen.

Minoxidil forårsager større hårtab for nogle mennesker. Midlertidigt hårtab er en meget mere almindelig bivirkning, litteraturen blot refererer til som "udfald". Ikke en god ting, når hele pointen med at bruge naturlige hårtabsbehandlinger er at få mere hår, ikke miste den smule du har.

Er der et naturligt alternativ til minoxidil?

Hvis du ikke er begejstret for at bruge fars hårvækstprodukt, som har 30 års kendte bivirkninger og en plettet resultatliste, så kunne det meget vel være værd at bruge tid på at overveje det nuværende udvalg af naturlige alternativer til minoxidil.

1. Naturlægemidler

Først er der jo en overflod af ​​urtebaserede kosttilskud, cremer, lotioner, piller og olier, der garanterer at kunne give et ungdommeligt hår til både mænd og kvinder i alle aldre.

Det er ikke svært at finde disse. De annonceres bogstaveligt talt overalt på Facebook og Amazon. De fleste fokuserer på en urt eller en kombination af urter, der forbedrer forskellige aspekter af sundhed.

På den måde kan du skrue tiden tilbage, forynge din krop og i sidste ende fremme og stimulere hårvækst. Mange mennesker føler, at denne urtebaserede, plantebaserede tilgang er mere sikker, ingen ​​bivirkninger har og kan give resultater. Det er en KÆMPE industri.

De fleste moderne lægemidler har trods alt deres oprindelse i forskellige planter. Forskere siger, at en af ​​de mest alvorlige risici ved at Amazonas regnskoven skrumper ind, er det dramatiske fald i sjældne planter, der kan bruges til lægemidler og medicinske gennembrud.

Et nærmere kig på nuværende naturlige minoxidil-alternativer viser, at de mest almindelige ingredienser, der bruges som naturlige minoxidil-alternativer, er aloe vera, lavendel, rosmarinolie, pebermynteolie, hibiscus, savpalme, capsaicin, græskarfrøolie, reishi-svampe, viola verecunda ekstrakt rosenblade, og ginseng.

Den sidste er et naturligt middel i traditionel kinesisk medicin, der forbedrer det generelle helbred og samtidig vende hårtab.

Amazon er oversvømmet med hårvækstprodukter indeholdende Gingko Biloba. Det siges at stimulere hårvækst ved at forbedre blodgennemstrømningen og cirkulationen. Rosmarin kombineret med olivenolie gør meget det samme. Dermed skabes et sundere system, der MÅSKE giver vækst til nyt hår.

Hvis du føler, at disse metoder er lidt i stil med at søge efter krukken med guld for enden af ​​regnbuen, har du sandsynligvis ret.

De fleste er hvidmærkede ernæringsstoffer produceret i udlandet, der indeholder en blanding af populære urter. Jo flere urter jo bedre uden reelle beviser for, at den mægtige urtehave, du indtager, vil give nogen resultater overhovedet.

Selvom de kan føre til et mere naturligt sundt liv, vil de sandsynligvis ikke gøre meget for at tilskynde til et fyldigere hår.

Kunne du tænke dig en omhyggelig videnskabsbaseret tilgang til urtetilskud, der er effektivt skaber ny hårvækst?

Tjek dette produkt, der giver ægte resultater for både mænd og kvinder i alle aldre.

At finde en effektiv, naturlig vækstspecifik løsning er en udfordring for mange.

2. Hårvækst med Bio-Pixilin®

Bio-Pixilin® har fået mere opmærksomhed med dens banebrydende naturlige hårvækstegenskaber.

Ved at udnytte kraften i stamceller gives yderst effektiv pleje der medvirker til sundere celler, hvorved hårtab bremses og reducering af hårudtynding opnås.

Alle med nul minoxidil og ingen af ​​de bivirkninger, der ville følge med.

Bio-Pilixin®-formlens bevis er imponerende brugeroplevelser.

I et klinisk forsøg oplevede 97 % af brugerne mindre hårtab inden for kun 150 dage. Og det var uden nogen skadelige bivirkninger.

Hverken kløe, hævelse, irritation eller uønskede hårtab, der er almindeligt ved de minoxidil-baserede produkter, der er tilgængelige i øjeblikket.

Forskere ved Scandinavian Biolabs overvejede omhyggeligt naturlige ingredienser, der kunne samarbejde om at skabe en synergistisk mikstur.

Højtpræsterende ingredienser blev nøje udvalgt baseret på en streng gennemgang af moderne videnskabelig litteratur. Derefter blev de testet af tredjepart i et respekteret laboratorium for at sikre kvalitet, sikkerhed og effektivitet.

Det bedste af det hele er, at Bio-Pilixin® bringer glædelige resultater for mange mænd og kvinder, som ikke er i stand til at bruge hårvækstprodukter fra apoteket grundet medicinske tilstande eller grundet medicin de tager.

Alligevel er andre begejstrede for endelig at få effektiv hårvækst uden at være tvunget til at bruge minoxidil. Når det handler om naturlige alternativer til minoxidil, er vores Bio-Pilixin® en af ​​de mest lovende til dato.

Se hele linjen af ​​Bio-Pilixin®-baserede produkter, der i øjeblikket fejer over verden.

Der findes en mikstur til ethvert behov. Dette er en ny revolution, der endelig bringer sikre resultater.

Her er et vidnesbyrd fra en ægte Bio-Pilixin®-bruger, som opnår imponerende resultater.

3. Hårtransplantation, kirurgisk transplantation

Jeg får kvababbelse over hårtransplantation. Hele ideen om at skulle under kniven og vågne op i smerte har aldrig tiltalt mig. Men kirurgiske hårrestaureringsmetoder kan være succesrige og givende for dem, der er fast besluttet på at se resultater.

Hårtransplantation er den mest almindelige form for transplantationsoperation. En læge fjerner små bidder af hovedbunden, der indeholder sundt hår. Derefter mikrotransplanteres håret i tyndere eller skaldede områder.

Denne metode går langt tilbage. Som ung husker jeg hvordan min chef fik sådan en transplantation. Hans hoved lignede en nyplantet ris-område. Men så senere havde han et hoved fuldt af sundt, ungdommeligt hår.

Alligevel kan transplantationskirurgi være dyrt, nogle gange mislykket og næsten garanteret ubelejligt for din tidsplan og dit travle liv.

4. Finasteride

Finasteride er et alternativ, men det er heller ikke ligefrem din bedste ven. Det har sin egen liste over bivirkninger, OG det virker ikke for hårtab hos kvinder.

Det er interessant at vide, hvordan det fungerer. Altså, det er en 5-alfa-reduktasehæmmer. Dette enzym omdanner testosteron til DHT - det hormon, der normalt forårsager skaldethed hos mænd.

Det er tidligere brugt til behandling af benign prostatahyperplasi. På grund af dets egenskaber ved at arbejde på hårsækken og fremme hårvækst, er det ofte brugt til at behandle hårtab og skaldethed. Det blokerer produktionen af ​​de hormoner i kroppen, der stopper hovedhårsproduktionen.

Ligesom andre lægemidler har dette også bivirkninger som svimmelhed, postural hypotension og erektil dysfunktion. Disse bivirkninger er mindre fremtrædende end minoxidil, hvorfor oral finasterid er et alternativ til minoxidil.

5. Ketoconazol shampoo

Tørhed i hovedbunden og svampeinfektioner er nogle af de vigtigste årsager til at gøre en skaldet. Derfor ordinerer vi normalt ketoconazol shampoo til de personer, der har hår der er let modtageligt for sådanne lidelser.

Dets virkninger ligner ikke minoxidil i behandlingen af hårtab, men nogle undersøgelser viste, at brug af denne shampoo kan forhindre unødvendigt hårtab hos enkelte personer. Den skal også bruges inden badning. Hæld det forsigtigt over hovedbunden, og massér det let på hovedbunden. Lad det sidde der i omkring fem til ti minutter, og vask det derefter ud med koldt vand.

6. Biotin

Vitamin B7 er et andet navn for biotin.

Biotinmangel kan føre til hårtab, så det virker logisk, at tilskud med vitaminet kan hjælpe dem, der lider af vitaminmangler.

Desværre er der intet bevis for, at biotin er en effektiv behandling for hårtab hos personer, der ikke har biotinmangel.

7. Zink

Zink kan hjælpe med hårvækst, men yderligere undersøgelse er nødvendig. Topiske og orale zinktilskud er begge blevet undersøgt, og især zinktilskud er blevet forbundet med hårvækst.

Hvordan finder man det bedste alternativ til minoxidil?

Vi er og vil altid være fortalere for naturlige, men videnskabsstøttede midler, når det kommer til behandling af hårtab. Naturen har givet os alle de nødvendige ingredienser til at behandle vores sundhedsproblemer.

Hvad er minoxidil?

Minoxidil (mere populært kendt under sit varemærke, Rogaine) er en hårtabsbehandling, der fremmer hårvækst.

Det kommer i mange former, herunder oral minoxidil, topisk minoxidil skum og topisk minoxidil væske.

Oral minoxidil virker på hele din krop, så du kan også opleve hårvækst på andre områder end din hovedbund.

De sidste to topiske opløsninger påføres direkte på hovedbunden.

Det bruges til at behandle hårtab hos både kvinder og mænd. Det er mest effektivt på voksne under 40 år, hvis hårtab er nyligt.

Denne opløsning er normalt beregnet til at blive påført to gange om dagen eller efter lægens anbefalinger. Det bør ikke bruges mere eller mindre end det anviste. Man bør ikke bruge det på rød, hævet, irriteret, skåret eller inficeret hovedbund. Hvis du gør det, vil medicinen blive absorberet af kroppen, hvilket udgør en alvorlig sundhedsrisiko.

Minoxidil behandler ikke alle problemer med hårtab, såsom beskadigede hårsække. Det vil ikke virke på dem, der ikke har nogen forhistorie med hårtab (dvs. uforklarligt hårtab), dem, der oplever hår falde i pletter, eller dem, hvis hårtab er forårsaget af en anden tilstand (uanset om det er livsstil eller medicinsk).

Minoxidil virker ved at øge flowet gennem blodkarrene, hvilket tillader din krop at få håret til at gro igen.

Hvorfor findes der alternativer til minoxidil?

Som beskrevet ovenfor kommer minoxidil med flere mulige bivirkninger. De mest almindelige bivirkninger omfatter irritation af hovedbunden (som brændende, sviende smerte eller rødme på applikationsstedet), hårvækst i tilstødende områder (såsom din pande) eller ændringer i hårets tekstur eller farve.

Mere ualmindelige og alvorlige bivirkninger er uønsket krops- og ansigtsbehåring, svimmelhed, hurtig eller uregelmæssig hjerterytme, besvimelse, brystsmerter, hævelse af hænder og/eller fødder, usædvanlig vægtøgning, træthed og åndedrætsbesvær.

Brugere bør stoppe anvendelsen af minoxidil øjeblikkeligt, hvis de oplever nogen af ​​disse symptomer.

Der er ikke meget forskning i, hvordan minoxidil bekæmper androgenetisk alopeci. Det tilhører en klassificering af lægemidler kaldet vasodilatorer, som bruges til at behandle hjertesvigt og forhøjet blodtryk.

Det vil ikke løse din androgene alopeci permanent, og det skal bruges uafbrudt i mindst fire måneder til et år, før man kan mærke hårgenvækst.

Eksperter fraråder personer under 18 år at bruge dette produkt.

Resumé

Hårtab (alopecia areata) er et sundhedsproblem, der rammer både mænd og kvinder. Det er ofte et symptom eller et resultat af livsstilsfaktorer (dvs. frisurer, varme eller kemiske hårbehandlinger, dårlig kost, stress) eller medicinske tilstande (dvs. hormonelle forandringer, autoimmune sygdomme, medicinske behandlinger).

Med videnskabens og teknologiens fremskridt er der nu flere løsninger og hårtabsbehandlinger til mønsterskaldethed.

Men mange af disse løsninger er også dyre, så de fleste mennesker henvender sig til andre mere overkommelige muligheder, herunder naturlige behandlinger. En af de velkendte og billige hårvækstbehandlinger, der anvendes, er minoxidil. Men dets bivirkninger er nogle gange for stor en risiko.

Læs også:

Referencer

Dette indhold er sponsoreret