Få dit sunde hår tilbage nyhed

Dette er sponsoreret indhold

Kan du se, at dit hår ikke har den samme glans som for få år siden? Krøller dit hår mindre end det plejer? Så kan det være en fordel for dig at læse med i denne artikel. Her finder nu en række tips og tricks til, hvordan du får dit hår tilbage til sit sunde, gamle jeg. Faktisk kræver det mere lidt at holde håret sundt, og derfor er det bare med at komme i gang med det samme.

Godt udstyr er en god investering

Hvis du er en af dem, der er glad for at glatte eller krølle dit hår i ny og næ - måske endda flere gange om ugen - så er det vigtigt, at du overvejer, hvilket udstyr du benytter til dit hår. Hvad du benytter, har nemlig stor betydning for dit hårs sundhed. Derfor kan det også betale sig, at du bruger lidt ekstra penge og energi på at finde det helt rigtige udstyr til dit hår.

Leder du efter et glattejern, kan det være en stor fordel for dig at tjekke diverse tests og anmeldelser ud på nettet. Disse er som regel til stor hjælp, når du skal beslutte dig for, hvilket glattejern der er det bedste for dit hår. Se testen om glattejern her.

Husk desuden, at når du benytter varme i dit hår, er det en god ide at benytte beskyttende produkter og olier. På den måde tørrer du ikke håret ud.

Pas på krøllerne

Er du en af de heldige, der er født med lidt eller mange krøller, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at disse kræver ekstra pleje. Krøllet hår har brug for en del mere fugt end glat hår, og derfor er det en god ide, at du benytter shampoo uden sulfater, og derfor også balsam uden silikone. Silikonen kan nemlig ikke komme ud af dit hår uden sulfat. Grunden til at du skal undgå sulfater er, at det er udtørrende for håret, hvilket du vil kunne se på dine krøller med tiden. Foruden at lægge disse ingredienser på hylden, er det en god ide at tilføre dit hår ekstra fugt med olier eller lignende efter badet til i dit hår. Alt hår har dog godt af fugt.

Gå jævnligt til frisøren

Dette tips kendte du sandsynligvis i forvejen, men vil du gerne passe på dit hår, er det en god ide, at du går jævnligt til frisøren. Det er nemlig her, at du kan komme af med de spaltede spidser. Farver du hår, er det desuden en noget bedre ide at få det gjort hos professionelle, end hjemme på badeværelset. De benytter nemlig en række plejende produkter, der sikrer dig det mest optimale resultat. Et resultat du sjældent vil kunne skabe derhjemme ved egen hjælp.