Få fingrene i den bedste rynkecreme nyhed

Dette indhold er sponsoreret

Selvom de fleste personer har hørt frasen ‘at ældes med ynde’, har de fleste også en holdning til, at rynkerne ikke behøver at titte frem alt for tidligt. Vi kender alle til de små fine linjer, der langsomt dukker op i huden, i takt med at vi ældes. Til trods for dette bekendtskab er vi mange, der gerne vil slippe for dem - i hvert fald de værste af slagsen. Derfor finder i nedenstående, den bedste måde at undgå dem på.

Solcreme er den bedste rynkecreme

Rynkecreme i form af solcreme er måske en kendsgerning, der kan undre de fleste. Men det er så sandt, som det er sagt. Solcreme er den bedste form for rynkecreme, fordi du mindsker rynker ved at undgå UV-lys som afgives af solen. Det er derfor en god idé, at holde dig væk fra solen mellem klokken 12.00 og 15.00 og sørge for at dække huden godt til med tøj og bruge solcreme. Solens skarpe stråler er med til at danne rynker, hvorfor de fleste hudlæger også mener, at den bedste rynkecreme der findes, er solcreme. Du kan vælge at købe en dagcreme med solfaktor i, så du på den måde sørger for at bruge solfaktor året rundt og dermed altid skåner din hud for de usunde UV-stråler - og dermed også mindsker rynker. Det er også essentielt at købe en solcreme til sommerhalvåret, som ikke indeholder ingredienser der kan udløse andre gener i huden, såsom akne eller rosecea. Sørg derfor for at blive vejledt grundigt før du køber noget.

Afprøv Vitacreme

Er du derimod på udkig efter en anden form for rynkecreme end solcreme, kan Vitacreme komme dig til undsætning. Vitacreme producerer hudplejeprodukter med vitamin B12 og uden parabener og hormonforstyrrende ingredienser. Vitacreme står også bag en effektiv rynkecreme med dokumenteret effekt, og som er kåret som ‘bedst i test’, for at give fantastiske resultater. Med alderen mister huden sin spændstighed og elasticitet, så rynker og små linjer opstår. Vitacreme B12 er et middel, som bekæmper den synlige aldring fra rynkerne.

Mere om Vitacreme B12

Vitacreme B12, som indeholder vitamin B12, er en yderst effektiv creme til bekæmpelse af rynker. Der er tale om en rynkecreme uden parabener eller andre hormonforstyrrende ingredienser, men naturlige virkemidler som vækker collagenfibrene i huden naturligt til live igen. Kort sagt en effektiv rynkecreme, der virker. Cremen har desuden også gennemløbet et forsøg på hundrede personer i alderen mellem 20 og 60 år med forskellige hudtyper, og dermed også veldokumenteret i brug.