Drømmer du om en tandregulering? nyhed

Denne artikel indeholder annoncørbetalt indhold

Vi er mange, der egentlig i bund og grund fortryder, at vi ikke havde tandbøjle på i vores teenageår. Dengang var tanken om togskinner dybt frygtelig, men i dag som voksen er tanken næsten endnu værre. Det er de færreste, som gider rende rundt med bøjle på i voksenlivet. En regulering af tænderne behøver dog ikke være et sandt mareridt, og du kan rent faktisk få en temmelig nem og uproblematisk tandregulering i København. Hvad siger du eksempelvis til en helt usynlig og aftagelige skinne, der effektivt giver dig synlige resultater?

Hvorfor skal du få en tandregulering?

Det er et godt spørgsmål, og det SKAL du selvfølgelig heller ikke. Tænder med småfejl og skævheder er bestemt også charmerende på rigtig mange måder, og ingen skal bestemme, hvad der skal ske med dine tænder - udover dig selv selvfølgelig. Med det sagt er der mange muligheder for at få rettet tænderne selv i voksenlivet. Og det skal altså ikke være en skam at drømme om et flot smil. Vores tandsæt er en stor del af vores ansigt, og du kender det sikkert alt for godt selv; man lægger i høj grad mærke til andres tænder. Et flot sæt tænder udstråler både sundhed, styrke og naturligvis skønhed. Hvis du ikke er helt tilfreds med dine tænders udseende, kan du nemt få en tandretning, der ikke nødvendigvis kræver flere år med synlige togskinner.

Æstetik og resultater på én og samme tid

Hvis og såfremt du når frem til, at du måske gerne vil undersøge muligheden for en tandregulering nærmere, er der behændig hjælp at hente – og endda lige midt i hjertet af København. Nemmere bliver det ikke. Du kan få en Invisalign-skinne, som både er gennemsigtig og aftagelig, mens den retter dine tænder til. Det lyder måske lidt for godt til at være sandt, men følg nu med. Den næsten usynlige skinne er både effektiv og sikrer dig synlige resultater, mens du kan smile på livet løs uden at skulle skjule en tandbøjle. Denne skinne laves helt unikt ud fra, hvad der passer til dine tænder og dit tandkød. Derved behøver du heller ikke bekymre dig om, at skinnen generer i løbet af dagen. Det eneste, som det kræver, er, at du er klar til at få lavet nye skinner et par gange under forløbet, så du kan ende ud med dit drømmesmil. Udover alle disse fantastiske egenskaber vil den smarte skinne heller ikke komme til at påvirke din mundhygiejne. Skinnen er aftagelig, så du tager den blot af, når du vil børste dine tænder.

Det lyder ganske lovende, ikke sandt? Kom afsted! Skynd dig ud og få lige præcis det smil, som du drømmer om i dag!

Læs mere om tandlæge (tilskud, klage og erstatning), tandlægekontrol, eller infektioner i spytkirtlerne.